Markkinoinnin ulkoistaminen

Markkinoinnin ulkoistaminen Kumppanuus -palvelun avulla on helppo ja vaivaton tapa tehostaa yrityksen näkyvyyttä ja viestintää. Saat kaikki markkinointipalvelut yhdellä joustavalla sopimuksella!

Miten palvelumme eroaa muista?

Markkinoinnin ulkoistaminen on täyden palvelun kokonaisuus, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Palvelun laajuus mitataan käytetyissä tunneissa, ei palvelun sisällössä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Markkinointikumppanuus -palvelussa hyödynnetään kaikki se osaaminen ja ammattitaito, mitä meille on vuosien aikana karttunut.

Palvelumme ei rajoitu vain markkinoinnin päivittäisiin tehtäviin, vaan saat täyden tuen yrityksesi näkyvyyden ja myynnin edistämiseen. Liiketoimintakeskeinen ajattelu ja kerätyn datan hyödyntäminen takaavat yrityksellesi palvelun, jonka ymmärtäminen on helppoa ja tulokset mitattavia.

Markkinointipalveluiden ulkoistaminen

Yhdellä sopimuksella

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin avulla yrityksesi verkkosivusto näkyy paremmin Googlen hakutuloksissa.

Google Ads

Googlen mainoksien avulla tavoitat uusia potentiaalisia asiakkaita heti kun tarve yrityksesi palveluihin ilmenee.

Sosiaalinen media

Luomme, päivitämme ja ylläpidämme yrityksesi sosiaalisen median tilejä mukaansa tempaavalla sisällöllä.

Sisällöntuotanto

Parhaimmillaan hyvin toteutettu viestintä herättää tunteita sekä saa yrityksesi erottumaan kilpailijoista.

Joustava kumppani markkinoinnin haasteisiin

Markkinoinnin ulkoistaminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Ulkoistettu markkinointi rakennetaan toivotun tuntimäärän mukaisesti ja tuntien käyttökohteet valitaan yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Paketit räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarvetta. Sovittujen tuntien käyttökohteet valitaan aina teidän liiketoiminnalle eniten hyötyä tuottaviin osa-alueisiin asiantuntijamme suosituksilla.

kevyt-paketti

4-10

tuntia
/kuukausi

Aktiivinen-paketti

10-20

tuntia
/kuukausi

Tehokas-paketti

20-40

tuntia
/kuukausi

Miten ulkoistettu markkinointi auttaa yritystäsi käytännössä?

Markkinoinnin ulkoistaminen kirjoituskone pöydällä
Tässä esimerkissä pääosaa näyttelee Tommi Toimistotarvikeyrittäjä. Tommi perusti toimistotarvikkeisiin erikoistuneen yrityksensä vuonna 2013. Hänellä on kivijalkamyymälä Tampereella sekä verkkokauppa, joka toimittaa ympäri Suomea.
Tommi on huomannut, että viimeisten vuosien aikana kasvu on lähes pysähtynyt ja verkkokaupalla vierailleiden määrä on laskenut hurjasti. Hän pisti myös merkille, että kilpailijoiden mainoksia näkyy lähes joka paikassa ja kuinka heidän verkkosivujaan päivitetään jatkuvasti.
Markkinointi on kuitenkin Tommille vieras asia, eikä hän tiedä mistä aloittaisi. Tommi harkitsi markkinointihenkilön palkkaamista, joka hoitaisi kaiken kuntoon, mutta osaavan työvoiman palkkaaminen oli hankalaa ja kallista.

Markkinoinnin ammattilainen yrityksesi tukena

Tommi kuuli Jännitteen markkinointikumppanuudesta, jossa yritys saa käyttöönsä täysiverisen ammattilaisen, joka hoitaa yrityksen kaikki markkinointitarpeet ilman sitouttamiseen liittyviä kustannuksia tai riskejä. Kaiken lisäksi Tommi pystyy itse määrittämään sopimuksensa laajuuden.
Kumppanuuden aloittamisen jälkeen Tommin yrityksen näkyvyys on lähtenyt valtavaan kasvuun. Yrityksen verkkosivut laitettiin uuteen uskoon ja tuotekuvat uusittiin täysin. Verkkokaupan näkyvyys Googlessa korjattiin hakukoneoptimoinnin avulla. Yritykselle perustettiin sosiaalisen median tilit sekä Google MyBusiness ja niiden ylläpitoon ja näkyvyyteen panostettiin.

Miten Tommin yritys hyötyi palvelustamme?

Yrityksen näkyvyys kasvoi huomattavasti

Enemmän sitoutuneita asiakkaita

Enemmän aikaa omaan ydinliiketoimintaan

Ulkoistetun markkinoinnin kaikki palvelut

Mitä kaikkea palvelumme sisältää?

Markkinoinnin ulkoistaminen sisältää kaikki menestyksekkään markkinoinnin vaatimat palvelut, sekä paljon muuta. Meille tärkeintä on se, että sinun yrityksesi näkyvyys ja liiketoiminta saadaan kasvuun. Käytämme kaiken sen osaamisen ja ammattitaidon, mitä meille on vuosien aikana karttunut.
Palvelu mahdollistaa sinulle täyden tuen markkinoinnin eri osa-alueisiin niin, että voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saat markkinoinnin rautaisen ammattilaisen osaksi omaa tiimiäsi.

Markkinoinnin ulkoistaminen sisältää mm.

WordPress -sivujen ylläpito ja ohjelmointi

Sisällöntuotanto ja viestintä

Hakukoneoptimointi ja orgaaninen näkyvyys

Graafinen suunnittelu ja editointi

Valokuvaus, dronekuvaus ja videokuvaus

Analytiikka ja dataseuranta

Sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen

Brändisuunnittelu ja kehittäminen

Markkinoinnin neuvonta, tuki ja muu konsultointi

Lue lisää eri markkinoinnin palveluista

Heräsikö kiinnostuksesi markkinoinnin ulkoistamiseen? Kasasimme tähän listan eri palveluista ja niiden kuvauksista.
Listaa päivitetään jatkuvasti ja uusia artikkeleita ja sivuja pyritään lisäämään mahdollisimman usein. Jos jokin markkinoinnin palvelu puuttuu ja haluaisit siitä lisätietoa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kerromme siitä tarkemmin henkilökohtaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Markkinoinnin ulkoistaminen suositellaan toteuttamaan jatkuvana palveluna, jolloin yrityksen viestintään ei tule katkoksia tai sekavuutta.

 

Markkinointikumppanuus on mahdollista sopia määräaikaisena, tai toistaiseksi voimassa olevana.

Ulkoistetun markkinoinnin hinta määritellään käytettyjen tuntien perusteella, eli se sopii mainiosti myös pienempään tarpeeseen. Esimerkiksi sopimuksen ollessa 8 tuntia per kuukausi, voidaan tunnit allokoida juuri siihen tiettyyn tarpeeseen, esimerkiksi sisällöntuottamiseen tai hakukoneoptimointiin. Halutessasi voit vaihtaa käytettävien tuntien kohdistusta milloin vain, joten sopimus on todella joustava ja helppo vaihtoehto myös pienempiin projekteihin.